Ensar Vakfı açılışa hazırlanıyor

Yapılan ziyarette misafirleri Ensar Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Özcan Efe, Yönetim kurulu üyeleri Zeki Kurtuluş, Burhan Yarar, Nurettin Okutan,İbrahim Çırpan,Mikail Saltabaş,Eyüp Temel, Yılmaz Önel, Alper Alyılmaz,Hüseyin Saban,Mikail Toman, Necmettin Aydın karşıladı.

Ziyaret sırasında Ensar Vakfı’nın çalışmaları ve açılış programı hakkında konuşuldu. AK Parti 2.sıra Milletvekili Adayı Katırcıoğlu, Ensar Vakfına ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ve Ensar Vakfının arkasında duracağını belirtti.Aynı zamanda Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Seçim çalışmalarının da gündeme geldiği ziyarette,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da programa eşiyle katılarak, Ensar Vakfınının yapacağı hizmetlerde yerel yönetimler olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti..Programda  Ensar Vakfı Kadın Kolları Başkanı Nurgül Akçil’de Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve eşi Bilge Baran’a çiçek takdim etti.

Ensar Vakfı Körfez Şubesi, Mayıs ayı içinde yapılacak olan törenle resmi olarak hizmete başlayacak. Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Tabanlı İş Merkezi’nde yer alan vakıf, bundan sonra yapacağı çalışmalarla adından sık sık söz ettirmeye hazırlanıyor.

Ensar Vakfı Kadın Kolları Başkanı Nugül Akçil Milletvekili Adayı Katırcıoğlu,
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a ve Eşi Bilge Baran'a çiçek taktim etti.



Ensar Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Özcan Efe, 
AK Parti 2.sıra Milletvekili Adayı Katırcıoğlu'na plaket taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817