ENSAR VAKFI ENGİN KOYUN'U AĞIRLADI

Koyun, önceki akşam da Özcan Efe’nin başkanlığını yaptığı Ensar Vakfı Körfez Şube yönetimi ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında hedeflerinden ve nasıl bir belediye başkanı olacağından söz eden aday adayı Engin Koyun, “Körfez’de başkanlık daha çok ikili ilişkilerle sağlıklı yürütülür” dedi.


 

“SÜREÇ ÇOK OLGUN GEÇTİ”

Ziyaret sırasında ilk olarak konuşan şube başkanı Özcan Efe, vakıf çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi ve yönetim kurulunu tanıttı. Daha sonra söz alan ve aday adaylığı sürecine değinen AK Partili Engin Koyun, “Sizlerle bir araya gelmek güzel. Bizim için artık yolun sonuna geldik. Önemli olan bu dönemi en olgun şekilde geçirmekti. Çok şükür teşkilat mensuplarımız ve aday adaylarımız bu duruma riayet gösterip net bir duruş sergilediler” dedi.

“İKİNCİ KEZ ADAY ADAYIYIM”

2014 sürecinde de aday adayı olduğunu dile getiren Engin Koyun, “Fakat o dönemde genel merkezimiz tercihini İsmail beyden yana kullandı ve bizler de kendisini destekledik. Süreç bizi bir kez daha bu noktaya getirdi. Bundan sonrası elbette nasip işi. Bizler gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Umarım ilçemiz ve Körfez halkı için en hayırlısı olur” diye konuştu.

“İKİLİ İLİŞKİLER ÖNEMLİ”

Konuşması sırasında nasıl bir belediye başkanı olacağı konusuna da değinen Koyun, “Körfez gibi ekonomik anlamda yaklaşık 30 vilayetten büyük bir ilçede görev yapmak zor olduğu gibi kolaydır da. Burada iş yapmak için ilişkilerinizin güçlü ve samimi olmanız gerekiyor. Bizler çok şükür hem ilçe başkanlığımız hem de il başkan yardımcılığımız dönemlerinde kurduğumuz ilişkilerle Körfez’i yönetecek ve istenen noktaya getireceğiz” diye konuştu. BAŞKAN EFE’DEN TEŞEKKÜR Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe de yönetim kurulu adına ziyareti ve bilgi paylaşımı dolayısıyla AK Parti’li aday adayı Engin Koyun’a teşekkür etti. Buluşma günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817