banner2779
banner2752
banner2750

Ensar Vakfı Kadir Gömbeyaz’ı Ağırladı
 Ensar Vakfı Körfez Şubesinin düzenlemiş olduğu programın bu haftaki konuğu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Kadir Gömbeyaz’dı.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım çok yoğun oldu. Düzenlenen programa Başkan Özcan Efe’nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Burhan Yarar, İbrahim Çırpan, Zeki Kurtuluş, Mikail Saltabaş, Yılmaz Feyza Önen, Eyüp Temel, Muzaffer İşcan, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programın onur konuğu Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan’dı.

Mezhepler Tarihi ile ilgili konferans veren Yardımcı Doç. Dr. Kadir Gömbeyaz’a , program sonunda Körfez Şube Başkanı Özcan Efe tarafından teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

Kadir Gömbeyaz Kimdir?

1979 yılında Bandırma'da doğdu. İlk ve orta tahsilini Bandırma'da tamamladı.1996'da Bandırma İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne girdi. 2001 yılında mezun oldu. Mart-Aralık 2002 tarihleri arasında Şanlıurfa'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. Aralık 2002'de Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne İslam Mezhepleri Tarihi araştırma görevlisi olarak atandı. 2005'te Makâlât Geleneğinde İmam Eş'arî adlı teziyle yüksek lisansını, 2015’te de İslam Literatüründe İtikadi Fırka Tasnifleri başlıklı teziyle doktorasını tamamladı. 19 Mart 2015 tarihinden itibaren Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İtikadi İslam Mezhepleri Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. Arapça ve İngilizce bilmektedir.




Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe kısa bir selamlama konşması yaptı.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkan Yardımcısı Burhan Yarar onur konuğu Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan'a hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751