Ensar Vakfı'ndan Muhteşem Organizasyon


PROĞRAMA KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU.

Özcan Efe’nin başkanı olduğu Ensar Vakfı Körfez Şubesi, yine çok başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Hereke Sümer İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar programına vakfın şube başkanı Özcan Efe’nin yanı sıra şube yönetimi,  Ak Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Fehmi Öztürk , 2016 yılı Dünya İkincisi 2017 yılı Avrupa Taekvondo Poomse Şampiyonu Şevval Yarar,  Okul müdürü Güven Özer, müdür yardımcıları ve idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İftar programı okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

ÖĞRENCİLER ALTIN, GİYİM ÇEKİ, PLAKET ve KİTAP SETİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.
Düzenlenen iftar programı sonunda Hereke Sümer İmam Hatip Ortaokulu’nda Okul birincisi, İkincisi ve Üçüncüsüne , 6 ve 7’nci sınıflarda birinci ve ikincilere, 8’inci sınıflarda da birinci, ikinci ve üçüncü olma başarısı gösteren öğrenciler ile Okulda görev yapan Öğretmenler Ensar Vakfı Körfez Şubesi tarafından ödüllendirildi. Öğrencilere ve Okul daki Öğretmenlere altın, kıyafet çeki ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

EFE : GENÇLER SİZLER TÜRKİYE'NİN TEMİNATISINIZ.
Yapılan iftarın ardından yemeklerin yenilmesi sonrasında açıklama yapan Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe, “Bugün çok özel bir durum için burada toplanmış durumdayız. Hem orucumuzu birlikte açmak, hem de okulumuzdan eğitim gören gençlerimizin başarılarına ortak olmak istedik. Bizleri bu özel akşamda yalnız bırakmayan eğitimci dostlarıma, velilerimize ve öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gençler şunu sakın unutmayın sizler Türkiyenin teminatısınız. ''dedi.


OKULDA DERECEE GİRENLER
1. Canan MATUR
2. Ebrar IŞIK
3. Hümeyra YAZICI

6. SINIFLAR DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
1. Hiranur HASIRCI
2. Ömer Asaf SARIBOĞA

7. SINIFLAR DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
1. Taha Yasin ASCAN
2. Şevval YALÜMİŞ

2017 Avrupa Taekvondo Poomse Şampiyonu Milli Taekvondocumuz 

Şevval Yarar'da programa katılarak başarılı öğrencilere hediye takdim etti. 

Ak Pari Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Öztürk'de Programa katılarak

öğrencileri tebrik etti. 

Körfez Ak Partii İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan' da Programa

katılarak öğrencileri tebrik etti. 

Vakıf Başkanı Özcan EFE, Okul Müdürü Güven Özer'e eğitime katkılarından dolayı Plaket takdim etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817