ENSAR VAKFI'NDAN KOCAELİ VALİSİ'NE ZİYARET
 Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı,Başkan Yardımcısı Muhammed Kocakaya ve  Ensar Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Özcan Efe Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiler.

 

Ziyarete Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı ile yönetim kurulu üyeleri Server Yıldırım, Emine Turan, Veysel Kılıç, Necati Özdemir, Hayrettin Ünlü,Muhammed Kocakaya, İbrahim Orhan, Ahmet Çimen, Ferhat Sağlam Ensar Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Özcan Efe ile yönetim kurulu üyeleri Burhan Yarar, Zeki Kurtuluş katıldı.

 

Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı, vakıf çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sunumunda bulunarak, samimi karşılamalarından dolayı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise;sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek,  vakıf yönetimine çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Ziyarette Ensar Vakfı Körfez şube yöneticileri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817