banner2779
banner2752
banner2750

 Er meydanı Hünkar Çayırı

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Tarihi Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri 14 boyda yüzlerce pehlivanın er meydanındaki nefes kesen mücadelelerine sahne oldu

 

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Gebze Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri bu yıl da kıran kıran mücadelelere sahne oldu. 14 boyda 400’ün üzerinde güreşçinin birincilik için mücadele ettiği Tarihi Hünkar Çayırı Yağlı Güreşleri’nde Orhan Okullu’yu mağlup eden Ali Gündüz bu yılın başpehlivanı oldu. Başpehlivanlıkta Ali Altun ve Sermest Bulut 3.’lüğü paylaştı. Gebze’ye yakışır büyüklükte bir güreş şampiyonası yaşamanın ve düzenlemenin mutluluğunu duyduklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizde Hünkar Çayırı’ndaki er meydanında sporun tüm güzelliklerini yaşatarak mücadele eden pehlivanlarımız olmak üzere; bizleri bu önemli organizasyonda yalnız bırakmayan AK Parti Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Ali Okur ve Zeki Aygün, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Sayıştay Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Gebze Belediyesi’nin kardeş belediyesi Samuil’in başkanı Dr. Beytullah Salih, Tokat Erbağ Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, AK Parti İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz,  CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, geçen yılın Hünkâr Çayırı Yağlı Güreşleri Ağası Mustafa Ölmez, Güreş Federasyonu As BaşkanıMehmet Genç, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Güreş Federasyonu Yağlı Güreş yönetim kurulu 2. Başkanı Metin Başdemir, Antalya’dan eski başpehlivanlardan Nizamettin Akbaş, Kocaeli Güreş İl Temsilcisi Ziya Yürük ve tüm güreş meraklısı tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

 

BAŞ PEHLİVAN

S.NO

ADI SOYADI

1

ALİ GÜRBÜZ

2

ORHAN OKULLU

3

SERMES BULUT

3

ALİ ALTUN

 

BAŞALTI PEHLİVAN

S.No

ADI SOYADI

1

SİNAN KAYA

2

İSMAİL KOÇ

3

FARUK KOCA

3

FERİDUN ÇATAK

 

BÜYÜKORTA PEHLİVAN

S.N.

ADI SOYADI

1

KAZIM SAN

2

CUMALİ KÜÇÜKGÜÇLÜ

3

RIFAT POYRAZ

3

ABDULHAMİT ALTUN

 

KÜÇÜK ORTA BÜYÜK

S.NO

ADI SOYADI

1

ŞAHİN BİRİCİ

2

RECEP TASLAK

3

ŞAHALİ KURT

3

BURAK KAYA

 

KÜÇÜK ORTA KÜÇÜK

S.No

ADI SOYADI

1

ALİ YANATMA

2

ALİ KAZIM YAVUZ

3

BURAK ERYILMAZ

3

MUSTAFA ÇELİK

 

DESTE BÜYÜK

S.N.

ADI SOYADI

1

YILDIRAY AKIN

2

AKIN YAZ

3

HALİL BAŞDEMİR

3

OĞUZHAN BOZKURT

 

DESTE ORTA

S.NO

ADI SOYADI

1

İSMAİL ÇIRAK

2

OSMAN HAVZER

3

YAŞAR ŞAN

3

RAMAZAN GÜRGEN

 

DESTE KÜÇÜK

S.No

ADI SOYADI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751