banner2779
banner2752
banner2750

ERASMUS ÖĞRETMENLERİ KÖRFEZ’DE

Tarihi ve doğal zenginlikleriyle ülkenin göz bebeği olan Körfez’deki tarihi yerlerini gezerek bir takım ziyaretler gerçekleştiren misafir öğretmenlerin bir sonraki durağı Körfez Belediyesi oldu. Erasmus projesi kapsamında Körfez Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve bilgi edinmek amacıyla Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden yabancı misafirler Körfez Belediyesi meclis salonunda Başkan Baran’a çeşitli sorular sordular.

Başkan Baran, Körfez Belediyesi’nin Yaptığı Çalışmaları Ve Projeleri Anlattı

Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve birim müdürleri katıldı. İlimtepe İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı ve İngilizce öğretmenlerinden Engin Ertürk tercümanlığında Başkan Baran, yabancı misafirlere Körfez’in tarihini anlattı. Başkan Baran eğitime yaptıkları yıllık 1 milyon TL’lik yardım ve belediye olarak eğitime verdikleri desteği yabancı misafirler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Başkan Baran, “Geleceğimize Sahip Çıktığımız Kadar Geçmişimize De Sahip Çıkıyoruz”

Körfez’in 150 Bin nüfuslu Türkiye’nin en büyük sanayisine sahip ilçesi olduğunu yabancı misafirlere aktaran Başkan Baran, “İlçemiz konum bakımından Marmara bölgesinin incisi ve gözbebeğidir. Binlerce yıllık geçmişinde birçok uygarlığın yaşadığı Körfez’de, geleceğimize sahip çıktığımız kadar geçmişimize de sahip çıkıyoruz. Yapılan restorasyon çalışmalarımız ilçemizin farklı noktalarında devam ediyor” dedi. Başkan Baran daha sonra misafirlerini makamında ağırladı.

Yabancı Konuklar Memnuniyetlerini İfade Ettiler

Yabancı öğretmenler, Körfez’in yaşanabilir bir yerleşime sahip diyerek yaşadıkları bölgeden çevre dışına çıkarak Körfez’in tarihi kültürel ve doğal güzellikleri ile değerlerini yakından tanıma fırsatı bulduklarından dolayı memnuniyetleri Başkan Baran’a ifade ettiler.

Ziyaretin son bölümünde Başkan Baran, misafirlerine Körfez’in tarihini ve güzelliklerini anlatan çeşitli broşürler ve hediyeler takdim etti. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751