banner2779
banner2752
banner2750

Erbakan Hatıra Ormanı Açıldı

Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe binasında bir araya gelen partililer, konvoyla Çağdaşkent mesire alanına hareket etti. Törende Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, il yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Kocaeli ilçe başkanları, BBP Çayırova ilçe başkan yardımcısı Necmettin Ayyıldız ve Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe teşkilatı eksiksiz katıldı. Fidan dikimine başlanmadan önce, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ruhuna dualar okunarak ‘Erbakan Hatıra Ormanı’ için belirlenen alanda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

DAHA TEMİZ VE DAHA YEŞİL BİR ÇAYIROVA

Fidan dikim etkinliğinde basına açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez; ‘’Bugün 29 Ekim olması hasebiyle tarihi bir günü yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bugünün bizler için ayrı bir önemi ise rahmetli Erbakan hocamızın doğum günü olmasıdır. Millete hizmet için adanmış bir ömrün doğum gününün, cumhuriyetin ilan edildiği güne denk gelmesi de ayrıca manidardır. Bizler de bu kadar anlam yüklü bir günü taçlandırmak ve yeşili korumak adına, bugün fidan dikimi için, kıymetli il başkanımız Mehmet Aras bey başta olmak üzere değerli misafirlerimizle bir araya geldik. Bu güzel eser ile hem Erbakan hocamızın ismini yaşatmayı hem de ilçemizin gelecek nesillerine daha temiz ve daha yeşil bir Çayırova bırakmayı amaçlıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Dönmez, bu vesileyle anısına bir hatıra ormanı canlandırdığımız Erbakan hocamıza rahmet diliyor ve bizlere hedef gösterdiği milli Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum dedi. Son olarak Dönmez, açılışa katılan il başkanı Mehmet Aras, il yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçe başkanları ve tüm partililere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751