Erdal Oruç, “Makam Hırsımız  Hiç Olmadı”

Erdal Oruç, bu göreve talip olurken makam hırsı taşımadıklarını belirterek, “İlçede belli konumdaki bir aileyiz. Makam ve mevki hiçbir zaman hedefimizde olmadı. Meclis üyeliğini de sevdiğim ve inandığım partimde, hizmet edeceğine inandığım ekiple birlikte görev almak için düşündüm. Uygun görülmesi halinde Körfez halkına hizmet etmek ve bugüne kadar ki çalışmalarımızla kazandığımız saygınlığımıza leke düşürmeyecek şekilde projeler üretmek istiyorum” dedi.

Erdal Oruç, bir inşaatçı ve iş adamı olarak Körfez’i yakından tanıdığını sözlerine ekleyerek, “İlçenin sorunlarını da, yapılması gereken hizmetlerini de çok iyi biliyorum. Bunları mecliste gündeme getirerek arkadaşlarımın da desteği ile uygulamaya dönüştüreceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817