Erdemir : "Baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır"

İlçede adeta fırtına gibi esen Erdemir,  bir günde bir çok programa katılarak vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Kısa bir süre önce babasını kaybetmenin  verdiği acıyı kalbine gömen Erdemir, bir yandan taziyeleri kabul ederken bir yandan da Körfez’deki STK ve Dernekleri ziyaret ederek 20 yıllık belediyeciliğin vermiş olduğu tecrübe, birikim ve projeleri Körfez halkıyla paylaşarak başkan adayı olduğu ve seçildiği takdirde ilçede yapacağı projeleri anlatıyor.


 

Güne sabah namazıyla başlayan Erdemir, genç ve dinamik olmanın verdiği avantajla gün içinde bir çok programa katılıyor.  Erdemir,  katıldığı programlarda ilgi, alaka ve güler yüzle karşılanıyor.   Yatsı namazının ardından da İlçede bulunan bir çok aileye ev  ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbetler yapıyor.


 

Erdemir önceki gün Çamlıtepe mahallesinde bulunan hanesinde MHP Körfez İlçe başkanı Zeki Gürsu ve arkadaşlarının taziye dileklerini kabul ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra Mimar Sinan mahallesine esnaf ziyaretleri yapan Erdemir,bu mahallede bulunan Mehmet Akif Ersoy Camiinde  Körfez İlçe Müftülüğünün düzenlediği Hafızlık İcazet Programına katıldı. Kendisi de  İlahiyatçı olan Erdemir, Hafız olan gençlerin mutluluğuna ortak olarak gençleri tebrik ederek Hafızlığın öneminden bahsetti.

Buradaki programın ardından Körfez Mardinliler ve  Trabzonlular Derneklerini ziyaret eden Erdemir gün sonunda hemşehrileri olan Körfez Bayburt Örence Köy dernek mensuplarını ziyaret etti. Dernek mensuplarının verdiği  büyük destekle günün yorgunluğunu unutan Erdemir, ertesi gün yapacağı programları planlamak üzere hanesine hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817