banner2779
banner2752
banner2750

Erdemir'den Öğrencileri Sevindirecek Proje

Erdemir, belediye başkanı olarak görevlendirilmesi halinde ilçedeki tüm öğrencilerin öğlen yemeklerinin belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Alim Erdemir ilçede tüm okulların tam gün eğitime geçtiğini ve bir okulun yapılacak olan ek binası nedeniyle yarım gün eğitimle devam ettiğini belirterek, “Bu okullarda ki öğrencilerimizin en büyük sorunu sağlıklı beslenme ve öğlen yemekleri. Öğrencilerin öğlen yemekleri aileler için de büyük yük teşkil ediyor ve bütçede pay ayırmak gerekiyor. Birçok öğrenci de yemek yemeden günü atıştırmayla geçiştiriyor. Belediye başkanı olmam halinde anlaşmalar yaparak okullarda ki çocukların öğlen yemeklerini temin edeceğiz. Bu şekilde çocukların yemek sorunu ortadan kalkacak ve sağlıklı olarak beslenme şansı bulacaklar” dedi.

Alim Erdemir, bunun belediyeye getireceği maddi yükü de hesapladıklarını ve rahatlıkla ödeyebileceklerini ifade etti. Erdemir’in bu projesi öğrenci ve veliler arasında heyecanla karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751