ERDEMİR’E  TAŞKÖPRÜLÜLERDEN SICAK KARŞILAMA

AK Parti’nin en genç adaylarından biri olan Erdemir, çalışmalarıyla göz dolduruyor. İlçenin her bölgesine giden ve yoğun ilgiyle karşılanan Erdemir, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı vererek dikkatleri üzerine çekiyor. Heyecanı, dinamizmi ve vizyonla bakış açısıyla kamuoyunun da büyük beğenisini kazanan Erdemir, dün akşam Kocaeli Taşköprülüler Derneğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocaeli Taşköprülüler Dernek başkanı Yasin Sönmez, yönetim kurulu ve dernek mensupları  tarafından sıcak ilgi ve alaka ile karşılanan Alim Erdemir burada yaptığı konuşmada kendisini tanıtarak Belediye başkan Adayı olup seçildiği taktirde yapacağı projelerle alakalı vatandaşları bilgilendirdi. Sivil toplum örgütlerinin önemine de değinen  Erdemir, yerel yönetimler tarafından derneklerin muhakkak desteklenmesi gerektiğini belirterek kendisine sıcak ilgi ve alaka gösteren Dernek Başkanı Yasin Sönmez ve dernek yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817