ERDOĞAN ADIYAMAN'DA HALKA SESLENDİ
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 96 oy aldığı Adıyaman'ın Sincik ilçesinde vatandaşlara seslendi. Bilindiği gibi Erdoğan Sincik halkına ziyaret edeceğine dair söz vermişti.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Birileri çıkmış benim için sultan olmak istiyor. Sultanlık derdimde olduğunu söyleyenler burada yıllarca ağalık postu sattılar. Biz hizmetkarız. Eğer bu millete hizmetkar olabilmişssen, eğer mazlumlara elini uzatabilmişsen, bu gökkubbede hoş bir sada bırakabilmişsen ne mutlu sana. Ben ne ağayım ne sultanım sadece hizmetkarım.

KÜRTÇE KUR'AN MEALİNDEN RAHATSIZ BEYEFENDİ

Kuran Rabce inmiştir. Çok anlamlıdır bu. Ama buna sorsan belki de der ki “Kuran Kürtçe inmiştir.” Diyanet ne yaptı. Kürtçe mealli Kuran gönderdi. Diyanet bu kadar güzel bir görevi ifa ediyor bundan rahatsız oluyor beyefendi.

Böyle bir Diyaneti takdir etmek gerekir. Ama ne diyor “biz diyaneti kaldıracağız” diyor.Yasin Börü’yü öldürdüler. Başını gövdesini adeta taşla ezdiler. Yasin Börü de Kürt’tü. Şimdi annesi terör örgütünün arkasında durduğu partiye beddua ediyor.

"FİRAVUNLARIN KARŞISINDA EĞİLMEYİZ"

Biz firavunların karşısında eğilmeyiz. "Mısır’da Sisi’yi cumhurbaşkanı olarak tanımıyorum" dedim. Benim indimde cumhurbaşkanı içerideki Mursi’dir. İdama mahkum etmişler idama mahkum etseniz ne yazar. Onların idamı bile şahsiyetlidir onurludur.

7 HAZİRAN PARALEL ÇETEYLE HESAPLAŞMA GÜNÜ

Sincik aynı zamanda çiğ köftenin merkezidir. Ama bunu inşallah ileride kaza ederiz. Siz sadece Türkiye’ye değil yurt dışına da hitap ediyorsunuz. Burası insan yetiştiriyor. Demek ki kararlı olduk mu inandık mı ulaşamayacağımız yer yok.Hele damak tadından girdik mi gidilmeyecek yer yok. 7 Haziran paralel çeteyle hesaplaşma günüdür.

kaynak: akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817