banner2779
banner2752
banner2750

ERDOĞAN; GEREKİRSE UZAKTAN İMHA EDİLMELİ
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23. Muhtarlar Buluşması'nda terörden etkilenen yerlerle ilgili "Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması gerekirse binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilirifadelerini kullandı.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Güneydoğu bölgemizdeki kimi ilçelerimizde yaşanan terör olayları hem vatandaşlarımızın hayatını olumsuz etkiliyor. Hem de verdiğimiz şehitler yüzünden bizleri acıya gark ediyor. Güvenlik güçlerimiz ağır darbe vuruyor. Verdiğimiz kayıplar çatışmalardan ziyade patlayıcılarla hazırlanan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması gerekirse binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilir. 

Hiçbir polisimizin değil canını, serçe parmağını dahi oradaki beton yığınlarına değişmeyiz. Son zamanlarda çoğunlukla bu sebepten şehit verdiğimizi görüyoruz. Güvenlik güçlerimizin ihtiyaçları konusunda çok daha hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz.

OYUNLARIN FARKINDAYIZ

Basit bir terörle mücadele meselesi değil. Coğrafyamızdaki varlığımız bakımından bin yıllık mücadelenin son ve kritik aşamasıdır. Modern dünya düzeninin resterasyonu ve tahkimi çalışmasıdır. Suriye meselesi bir zalimin iktidarını sürdürme mücadelesi olarak görmek yanlıştır. Irak'ı sadece mezhep çekişmesi olarak görmek değildir. Karadeniz'in kuzeyinde yaşananlar, Kafkasya'da alevlenen çatışmalar birbirinden bağımsız değildir. Yaşanan sürecin, oynanan oyunların farkındayız.

kaynak: haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751