banner2779
banner2752
banner2750

ERDOĞAN: "KADININ DEĞİŞTİRİCİ VE DÖNÜŞTÜRÜCÜ GÜCÜ PARTİMİZİN EN ÖNEMLİ YAKITIDIR”


Sn Emine Erdoğan
Yakın geçmişte kadınlar adına kayıp yıllarımız oldu. Başörtülü kadınlar toplumsal hayattan uzun süre dışlandılar. Ne yazık ki, başörtüsünün karşısına modernlik, çağdaşlık, ilerleme gibi kavramları koyup, insani değerlerimizi ve birikimimizi kılık kıyafetle ölçmeye çalıştılar.Çok şükür ki, büyük mücadelelerin sonunda bu ayıp ortadan kalktı. Şimdi farklı din, dil, etnik kökene sahip tüm kadınlarımızla huzur içinde yaşamak istiyoruz. Nazım’ın dediği gibi; ‘Yaşamak! Bir ağaç gibi tek ve hür! Bir orman gibi kardeşçesine!’Beş milyona ulaşan kadın üyesi ile AK Parti, kadınları toplumsal hayata aktif biçimde dahil eden yegane harekettir. Kadının değiştirici ve dönüştürücü gücü partimizin en önemli yakıtıdır.

YEREL SEÇİMLERDE KADINLARIMIZIN SÖZ SAHİBİ OLMASINI DESTEKLİYORUZ
AK Parti iktidarının ince işçilik döneminde, kadınlara çok vazife düşüyor. Kadın duyarlılığının, zevkinin yansımasını şehirlerimizde görmeliyiz. Kültür, sanat ve çevre konuları, yeni dönemin esas meseleleridir,diyerek sözlerine son verdi.
İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz program sonrasında düzenlenen toplantılara katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751