banner2752
banner2750
banner2776

ERDOĞAN; "REKOR OY BEKLİYORUM"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek İzmit Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı Alanı) miting düzenledi. Yoğun katılımın ve coşkusunun hakim olduğu miting için yüzlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Erdoğan, şu dakikalarda platforma çıkarak halka hitap etti.

"31 MART’A SİZLERİ HAZIR GÖRÜYORUM"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahneye çıktığında mitingdeki kalabalığa, “Dünya güzeli Kocaeli. Milletimize canıyla, kanıyla su veren Kocaeli. Toprağını şehitlerin, gazilerin, evliyaların bereketlendirdiği Kocaeli. Büyük felaketlerden çıkıp kendi yarasını saran ve dimdik duran Kocaeli. Devletine sahip çıkan Kocaeli. Bayrak sevdalıların ve vatan aşıklarının şehri Kocaeli” diyerek selamladı. Tek tek Kocaeli’nin ilçelerini saydı. Erdoğan, “31 Mart’a sizleri hazır görüyorum. 31 Mart akşamı bu kalabalığı takip edeceğim” dedi.


 

"REKOR OY BEKLİYORUM"

Erdoğan, “24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Kocaeli bizi hiç mahcup etmedi ve yalnız bırakmadı. Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda hep sözünü yerine getirdi. 24 Haziran’da ve diğer seçimlerde Kocaeli  yine istikrar, demokrasi dedi. Bize inandınız, bize güvendiniz. Dualarınızla ülkemizin ufkunu, yolunu açtınız. 24 Haziran’da bir kez daha rekor oy oranları ile durmak yok, yola devam dediniz. Aynı tavrı 31 Mart’ta da bekliyorum. Rekorlar, zaferler şehri Kocaeli’nden yine aynı rekoru bekliyorum. Sizlerden tarihi bir sonuç bekliyorum” dedi.

EMİRHAN'I SAHNEYE DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşması sırasında ağlayan 13 yaşındaki Emirhan Soydan’ı sahneye davet etti. En ön sıralardan Erdoğan’ın konuşma yaptığı sahneye çıkan Emirhan gözyaşları içinde Cumhurbaşkanına sarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Emirhan’a “Niye ağlıyorsun” diye sordu. Erdoğan, “Beni çok seviyormuş. Aşığım sana diyor. Emirhan'ı ağlattınız biraz sonra beni de ağlatacaksınız” dedi.

KOCAELİ’YE 27 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK

Erdoğan, “Kocaeli sandıkta sadece Neo-nazilere değil, onlara mühimmat taşıyan gafillere de sandıkta cevap verecektir. Kocaeli'ne kadar güçlüyse, Türkiye’de ancak o kadar güçlü olur. 17 yılda Kocaeli’ne 27 katrilyon yatırım yaptık. 10 bin 670 adet yeni derslik yaptık. Kocaeli Üniversitesi’ni yatırımlarla daha da büyüttük. 89 bin Yüksek Öğrenim öğrencisi eğitim görüyor. Gebze Teknik Üniversitesi faaliyete geçti. Yüksek Öğrenim öğrencileri için 14 bin 191 kapasiteli yurtlar açtık. Yeni yurtlar da açacağız. 33 bin seyircili stadyum, Gebze’ye, Darıca’ya, Gölcük’e kültür merkezleri inşa ettik. Olimpik Yüzme Havuzları ve Kartepe Gençlik Merkezi ihaleleri devam ediyor” dedi.


 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YARDIMCI OLUN

Erdoğan, “Gebze’ye Millet Bahçesi yapacağız. Eski stadyuma millet bahçesi yapacağız. İhtiyaç sahiplerine, şehit yakınlarına, gazilere, yaşlılara 1,6 katrilyon liralık kaynak sağladık. Sağlıkta bin 736 yataklı, 81 adet tesis kazandırdık. Şehir Hastanesi’ni önümüzdeki yıl tamamlayacağız. Çayırova’ya 200 yataklı devlet hastanesi yapacağız. İmar barışıyla 305 bin vatandaşımızın sorununu çözdük. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız var. Deprem bölgesi olan Kocaeli’nde sıkıntılar yaşamayalım, bize yardımcı olun” dedi.

BASIYORSUN BUTONA EV SIMSICAK OLUYOR

Kocaelili çiftçilerimize toplamda 358 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik diyen Erdoğan, “ Kocaeli’nde 128 bin iş yerine 5 katrilyon liralık pirim teşviki verdik. İlçelerin tamamına doğalgaz geldi. Basıyorsunuz butona evin her yeri sımsıcak oluyor, su sımsıcak oluyor. Bunlar medeniyetin işaretidir. CHP demek, yolsuzluk, yokluk, yasaklar demektir” açıklamalarında bulundu.

ADAYLARIMIZA SAHİP ÇIKIN

Bütün bu yatırımların kesintiye uğramama için 31 Mart çok önemli. Kocaeli’de yapacağımız ve yapımına devam eden projeleri 31 Mart’tan itibaren hızlandırarak sürdüreceğiz. Kocaelili kardeşlerim, belediye başkan adaylarımıza burada sahip çıkın. İradenize, ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkın. Sizlerden söz almak istiyorum. 31 Mart’ta Gönül belediyeciliğine vuruyor muyuz?” diye sordu.

CANLI BAĞLANTI İLE AÇTI

Kuzey Marmara Otoyolunun bir kısmını miting anında canlı bağlantı ile açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Kuzey Marmara Otoyolu’nun 4’üncü kesimi olan Kurtköy-Dilovası Liman bağlantısını buradan açıyoruz. Dilovası bölgesinde 3 otoyolu birbirine bağlıyoruz. Mermerciler ve Demircisiler sanayi bölgesi kavşağını hizmete açıyoruz. 476 milyon dolar maliyeti olan 45 km’lik kısmını da açıyoruz. Kalan kısmını önümüzdeki yıl tamamlıyoruz” ifadelerini kullandı. Erdoğan daha sonra Üsküdar mitingi için İstanbul'a hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680