ERDOĞAN'DAN ABD’YE SERT  TEPKİ SEN KİMSİN..!
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret edeceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi  sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.
 
Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri  Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik  ediyor.
 
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara'nın Gölbaşı  ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığında 50 kişi şehit olmuştu.

Bu arada, Ulaştırma, Denizcilik ve 
Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın  Özel Harekat Daire Başkanlığına yapacağı duyurulan ziyaret iptal edildi.

Erdoğan'ın, Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölümünde kılınan cuman namazının ardından, bahçede kurulan özel kürsüde dua edildi. 

Duanın ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu mesajları verdi:

Ramazan iftarında söylemiştim, 'İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın' demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak.

Biz 15 Temmuz'da bir olduk, beraber olduk, hep birlikte Türkiye olduk. Dünya bu demokrasi nöbetini tutanları sadece izliyor. Endişeleri şu; bu içeri alınanların sayısı artar mı? Artar.

İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika'da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, 'irtibat halinde, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.' Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi  Sen kimsin  Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp, bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz. Benim milletimi asla inandıramazsınız!

kaynak: ülke haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817