banner2779
banner2752
banner2750

ERDOĞAN'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
 Recep Tayyip Erdoğan Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Erdoğan PKK'ya yapılan operasyonlar ve çözüm süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Binbaşı Arslan Kulaksız'a Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit verdiğimiz asker, polis ve korucu, tüm güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüzü maskeli, molotof atan bu kişiler önce güvenlik güçlerimizden sonra adli makamlardan gereken cevabı alacaktır.

Eş zamanlı olarak gerek DEAŞ'la gerek diğer terör örgütleriyle verilen mücadele basit bir itibar mücadelesi değildir. Bazı istismarlar yapılıyor. Türkiye'nin güneyde ve Kandil'de ve içeride vermiş olduğu mücadele sıradan değildir.

Türkiye'nin gücüne hazmedemiyorlar. Bu günler dostlarımızı da tanıma günüdür. Telefon diplomasisiyla liderlere her şey anlatılıyor. NATO üzerine düşen adımı atacaktır.

PKK'YA YAPILAN OPERASYONLAR
Türkiye'nin Kandil'de vermiş olduğu mücadele sıradan değildir. Devlet vardır ve tüm imkanlarını devreye sokacaktır. Devletin sabrını istismar edenler hak ettiği cevabı alıyor ve alacaktır.

Türkiye'nin terör örgütleri arasında bir ayrıma gittiğini iddia edenler Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenlerdir Vatandaşlarımızın ellerindeki belgeleri güvenlik güçlerine ulaştırmalarının gerekliliğine inanıyorum.

Telefon diplomasisiyle liderlere her şeyi anlatıyoruz.

SURİYE'DEKİ OLAYLAR
Obama ile yaptığımız görüşmede güvenli bölgenin alt yapısını oluşturma konusunu etraflıca ele aldık. Güvenli bölgenin oluşturulması, Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine dönmesine zemin hazırlayacaktır.

HDP VE ÇÖZÜM SÜRECİ
Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan partinin (HDP) bu terör örgütüne karşı ortaya koyduğu bir tavrı duydunuz mu? Sandıklar silahların gölgesinde işlev görmeye başlarsa bunun adı demokrasi olmaz. Demokratik açılım olarak bu süreci başlattık. Çözüm süreci istismar edildi.

O PARTİ VE YÖNETİCİ BUNUN BEDELİNİ ÖDEMELİ 
Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerle çözüm sürecini devam ettirmek mümkün değildir. Parti kapatmasını doğru bulmuyorum. Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla o parti yöneticileri bu işin bedelini ödemeli.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751