banner2779
banner2752
banner2750

ERDOĞANDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE..!

Erdoğan, düzenli sosyal yardım alan vatandaşların 150 kw’ye kadar elektrik tüketimlerini devletin üstleneceğini açıkladı.Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara da imkan sağlanacağını duyurdu. ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında millletvekillerine hitap etti. Erdoğan kredi kartı borçluları, esnaf, işveren ve ihtiyaç sahiplerini sevindirecek açıklamalar yaptı. Erdoğan şöyle konuştu:

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ELEKTİRİK FATURASI MÜJDESİ

Bir dizi müjdeyi daha milletimizle paylaşmak istiyorum. Düzenli sosyal yardım alan ihtyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 klovat saate kadar elektrik tüketimlerini devlet olarak biz üstleniyoruz. Yaklaşık 2,5 milyonun üzerindeki hanede her ay ortalama 80 liralık elektrik faturasını devlet karşılamış olacak.'

KREDİ KARTLARI BORÇLARINA YAPILANDIRMA

Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kartı borcu olanların borçları tek bir banka çatısı altında toplanacak. Ziraat Bankası’ndan alacağı kiredisiyle bu borcu kapatacak. Sonra ister 24 ay ister 60 ay vade ile aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek.

SİGORTA PRİM DESTEĞİ 5 PUANA ÇIKARILIYOR

500 ve üzeri sigortalı çalıştıran iş yerleri için 3 puan olan sigorta prim desteğini, 5 puana çıkarıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751