Erdoğan’ın babasının adını taşıyan lise açıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz programı çerçevesinde bugün Rize’de Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babası Ahmet Erdoğan’ın adını taşıyan Lisesi’nin açılış programına Erdoğan’ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GURUR DUYUYORUM

İlk defa Cumhurbaşkanı sıfatıyla memleketi Güneysu'yu ziyaret eden Erdoğan, babasının adı verilen İmam Hatip açılışında konuşma yapmaktan gurur duyduğunu belirtti. Kendini için en gururlu açılış olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bugün şahsım için çok anlamlı. TC'nin 12 Cumhurbaşkanı olarak hem ilimiz Rize’yi hem de baba ocağı Güneysu’yu ilk kez ziyaret etmenin heyecanını yaşıyorum. Aynı zamanda babam Güneysu’lu, Dumankaya’lı, Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam hatip Lisesi'nin açılışını yapmanın sevincini yaşıyorum" ifadelerinde bulundu.

BAYBURT VE GÜMÜŞHANE PROGRAMLARI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu Gümüşhane ve Bayburt’ta gerçekleştirilecek olan programlarda da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817