EREN KAZGAN, ‘’EN BÜYÜK SERMAYE GÜVENDİR’’

Kocaeli merkezli Serhat illeri Derneği’nin kurucusu ve yöneticisi olan Eren Kazgan, Dünya Karapapak Türkleri Birliği (KARPAT) Yüksek İstişare  Konseyi Üyeliği görevine de seçildi. Körfez’de ve Başiskele’de inşaat projeleri bulunan Eren Kazgan, halen Tütünçiftlik Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde devam eden iki çalışmaya da imza atmış bulunuyor. Bunlardan birisini tamamlamak üzere olan Kazgan ailesi, bir diğerine de başlayıp, kısa zamanda tamamlayacak.

‘’Biz sat yap çıyız’’

Bugüne kadar 500’ün üzerinde daire teslim eden ve inşaat sektöründe yaşanan sıkıntıdan en az düzeyde etkilenenlerden olan Özcanlar İnşaat Yöneticisi Eren Kazgan, yaptıkları işe piyasada yap-satçılık denildiğini hatırlatarak, ‘’Biz yap-satçı değil, sat-yapçı olarak kendimizi görüyoruz. Firmamız aolan güvenden dolayı bir projeyi başlattığımızda inşaatın başında iken dairelerimiz satılıyor. Bu durumda bize sattığımız binaları tamamlamak kalıyor. Bu nedenle sektörde rahat olan nadir firmalar arasındayız’’ dedi.

‘’Güven en önemli sermayemiz’’

Eren Kazgan, aile olarak inşaat sektörü içinde yer aldıklarını belirterek, ‘’Projelerimizin çizimi, inşaat aşamaları tam bir aile şirketi halinde olan Özcanlar ailesi tarafından yapılmaktadır. Dışardan fazla hizmet alımı olmadığı için yanılma payımız çok azdır. Müşteriye verdiğimiz sözü her zaman tuttuk ve bu da bizim artı puanlarımız oldu. Bu sektörde ve her alanda en önemli sermaye güvendir ve biz bu sermayeye sahibiz. Sat-yapçı olabilmemizin en önemli nedeni, bina verdiğimiz müşteri memnuniyetinden dolayı bir başka müşteri getiriyor. Bu ilginin sonucunda da projelerimiz hayata geçerken müşterisini buluyor. Daire sattığımız bir müşteri, bizi kısa zamanda aileden biri gibi görüyor ve yıllar sonra da binada sorun yaşansa, bizden kaynaklı olmasa da çözüm için geliyor ve aradığı yardımı buluyor. Bu ve verilen sözlerin tutulması Özcanlar İnşaat’ın tercih edilmesini sağlıyor’’ dedi.

Sosyal ve Kültürel alanlar

Birlik Başkanımız Seyfullah Türksoy yıllardır Türk Dünyası gönüllüsü. Kendisini çok seviyor ve gönülden izliyorduk. En donunda da birlikte çalışma imkanı bulduk ve bundan çok memnunum. Bizler Kafkas kökenliyiz ama Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşıyoruz. Yıllardır dağınık halde yaşamanın üzüntüsünü hissediyorduk. Bundan sonra en azından Türkiye’de yaşayan Karapapak Türkleri’ni bir araya toplama şansımız olacak. Bir bölümü toplandı ve İnşallah devamı da olacak. Bundan sonra Borçalı’da, Azarbeycan’da, Türkmenistan’da ve dışarıdaki diğer kardeşlerimizle de buluşacağız’’ dedi. Kazgan, her yıl verilen geleneksel iftarlar ve diğer organizasyonları yöneticilerle birlikte düzenleyerek, buluşmaların devam etmesini sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817