banner2779
banner2752
banner2750

ERENKAYA: KESİNLİKLE ADAY DEĞİLİM
 CHP'nin önemli isimlerinden eski milletvekili Hikmet Erenkaya genel merkezin merkez yoklaması kararının ardından adaylıktan çekildi. Konuya ilişkin bir takım değerlendirmeler de yapan tecrübeli isim, "Türkiye genelinde pek çok yerde ön seçim yapılırken, kentimizin de içinde olduğu 30 ilde ön seçim yapılmıyormolması çok manidar. Biz partililer olarak ön seçim bekliyorduk,malınan bu kararın yorumunu CHP'ye oy veren seçmenler yapacaklardır zaten" dedi.

 

ÖN SEÇİM OLURSA DEMİŞTİM

Aday olmadığını da belirterek sözlerine devam eden Erenkaya, "Kesinlikle aday değilim. Zaten her fırsatta, ön seçim olursa aday olarak bu konuyu partililerimize danışmak istediğimi söylüyordum. Bu gün genel merkezimizin aldığı karar bahsettiğim koşullarla örtüşmüyor. Bu sebeple aday olmak doğru değil. Ayrıca genel merkezimizin neden ön seçim yapılmadığına dair açıklamalarını da mantıklı bulmuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751