ERENKAYA YENİ YÜZLERE SERT ÇIKTI
CHP İzmit Belediye başkan aday adaylarından Hikmet Erenkaya, Bozkurt Uslu ve Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe binasında düzenlenen toplantıda mahalle temsilcilerine hem kendilerini tanıttı hem de yapacaklarını çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım'ında hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak başkan aday adaylarından Bozkurt Uslu söz aldı. Aday adaylarının birbirini kırmadan çalışma yapmasını isteyen Uslu, partide artık değişimin olması gerektiğine işaret etti.
 
İZMİT'E KADIN ELİ DEĞMELİ
Bozkurt Uslu'nun ardından avukat başkan aday adayı Fatma Kaplan Hürriyet söz aldı. İzmit'e artık kadın elinin değmesi gerektiğine işaret eden Hürriyet, “Bu kenti yönetmeye talibim. Hep birlikte toplumsal belediyecilik bayrağını Belsa Plaza'nın tepesine dikeceğiz. Vizyonu geniş bir kent için kenti tüm dinamikleriyle yönetmek istiyorum. Başkan seçildiğim taktirde öncelikli olarak kent ulaşımını çözeceğim. Öğrencilerin barınma ve ulaşım sorununa dikkatle eğileceğim. Taşeron işçiliğe son verip istihdam yaratacağım” dedi.
 
ERENKAYA SERT KONUŞTU
Toplantıda son olarak söz alan eski belediye başkanı ve milletvekili Hikmet Erenkaya, “eski isimler artık siyaset yapmasın. Yeni yüzlere fırsat verilmeli” diyenlere sert konuştu. Kendisinin 20 yaşından buyana CHP'li olduğunu aktaran Erenkaya, “Biz geçmişte girdiğimiz tüm sınavları kazandık. Bir insan önce siyasette alın teri akıtmalı, sınıfı geçmeli sonra çıkıp kürsülerde konuşmalı. 20 yıldır bizimle siyaset yaptıkları halde başarılı olamayanlar, eskiler artık siyaset yapmasın yenilerin önü açılsın diyor. Siyasette kimse kimsenin önünü kesemez yeter ki aday adayları çalışsın” dedi.
 
KAVGA ETME LÜKSÜMÜZ YOK
CHP'lilein artık birbiriyle kavga etme lüksü olmadığına dikkat çeken Erenkaya, “23 yıl sonra tekrar Hikmet Erenkaya olarak kürsülerden konuşuyorsam bu iyi bir şeydir. Biz gençlerin abileri olacağız. Her zaman yanlarında olacağız. Ön seçimin olması iyi bir şey.  Ön seçimden kim çıkarsa onun yanında aslanlar gibi mücadele edeceğiz, savaşacağız. Artık hiçbir CHP'linin birbiriyle kavga etme lüksü yok” ifadelerine yer verdi. 
 
ADAYLAR BİRLİKTE YÜRÜSÜN
Üç adayın konuşmasının ardından söz alan ilçe başkanı Selman Yıldırım, sosyal medya üzerinden parti ilkelerine zarar verecek şekilde paylaşımlar yapan partili ve aday adayları hakkında disiplin işlemlerinin uygulanacağını söyledi. Yıldırım ayrıca, partililerin tüm aday adayları ve partililer yürüyüş yolunda kol kola yürüsün önerisine, 29 Ekim'de düşündüğümüz bir Cumhuriyet Yürüyüşünün formatını değiştirip tüm aday adaylarını ve partililerin katılımıyla iktidar yürüyüşü formatına sokabileceklerini ifade etti.
 
kaynak: bizimkocaeli.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817