Ergün Gıda 9’ncu şubesini açtı

Faaliyetlerine 1995 yılında Derince’de başlayan ve Kocaeli halkına hizmet veren Ergün Gıda, 9’ncu şubesini Derince’de hizmete açtı

 

Açılışa yoğun ilgi

Kocaeli sınırları içerisinde 9’ncu şubesini Çenedağ Mahallesi İstiklal Caddesi No: 180 adresinde açan Ergün Gıda’nın açılışına yoğun ilgi gösterildi. Halil Özcan, Necati Özcan ve Cevat Güney’in sahibi olduğu Ergün Gıda’nın açılış törenine Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, belediye başkan aday ve aday adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe esnafları ve vatandaşlar katıldı.

 

Başkan Alemdar konuştu

Mehteran takımının açılış öncesi ve sonrasında yaptığı gösteriyle büyük beğeni topladığı açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar “Ergün Gıda zinciri hem ilçemizde hem de kentimizde düzenli olarak büyüyor. Rabbim hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. Bu tarz güzel işletmeleri her zaman destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi. İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun dualarıyla birlikte gerçekleşen açılış töreninin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817