banner2779
banner2752
banner2750

Eriklitepe Beyaz Örtüyle Kaplandı

Gölcük’ün en yüksek noktasındaki konumu ile turizme açılan önemli penceresi olan Eriklitepe Tabiat Parkı, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı. Yeşilin her tonunu içinde barından tesisler, ilk kar yağışı ile beyaz örtünün doğal güzelliğini yansıtmaya başladı. Kış aylarında uzun süre kar altında kalmasıyla doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri haline gelen Eriklitepe’ye yağan ilk kar doğa turizmi meraklılarını sevindirdi.

 

ERİKLİTEPE'DE NELER VAR?

Orman içerisinde temiz havası, kuş seslerinin yankılandığı sıra dışı coğrafyası ile Gölcük’ün huzur veren mekanları arasında olan Eriklitepe, beyaz örtüsüyle ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor. Ziyaretçilerin günlük ve uzun süreli tatil yapabilecekleri bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; leziz yemeklerden oluşan bir mönü sunan restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İçerisinde 5 kişinin rahatça konaklayabildiği iki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evler bulunduran tesisler, günübirlik olarak da ziyaret edilebilir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751