ERKEKLİĞE İLK ADIMI DENİZDEN ATTILAR
 Körfezin tanınmış simalarından ve iş adamlarından olan İrfan Özkartal’ın iki oğlu Muhammed Ali Özkartal (9) ve Ebubekir Özkartal (8), düzenlenen görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attılar. Organizasyonun çok iyi olduğu sünnet düğününde, Özkartal kardeşler denizden botla gelerek düğün alanına davul eşliğinde giriş yaptılar.

Görkemli sünnet düğünü, Yarımca’da sahilde yer alan Kasabam Restoran’da yapıldı. Hazırlanan açık hava sünnet organizasyonu, söylenen türküler, oyun havaları ile başladı ve konuklar pisti hiç boş bırakmadan halay çekip, yöre oyunları oynadılar. Sünnet düğününün en unutulmaz anı ise iki kardeşin botla denizden gelmesi oldu. Botun yanaşmasıyla Muhammed Ali ve Ebubekir Özkartal kardeşler kıyıya çıktılar ve baba İrfan ile anne Azize Özkartal tarafından karşılandılar. Kirveleri Kenan Kızıl, amcaları ve akrabaları ile davul eşliğinde hazırlanan platforma gelen Özkartal ailesi, burada termikleri kabul ettiler. Özkartal ai,lesi gelen konuklarla yakından ilgilenirken, Kotsiad Başkanı Mehmet allak, Başkan yardımcısı Mehmet Çöven, Kocaeli Genç Girişimciler dernek Başkanı Bilal Bozkurt, Kocaeli Genç Kadın Girişimciler Dernek Başkanı Burcu Bozkurt, iş adamları Mehmet Bozkurt, Erdal Oruç, Fahri Güler, Mehmet Atak ve çok sayıda Körfez’in işadamı ve esnafı ile Özkartal ailesi ve yakınları düğün alanında yer aldılar.

Organizasyonun çok iyi olduğu ve hiçbir masrafın esirgenmediği sünnet düğünü, oynanan oyunlar, söylenen Türkülerle devam etti ve havai fişek gösterisi ile sonlandı. Çok konuşulacak olan görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını atan Özkartal kardeşlere, geçmiş olsun diyen konuklar, geç saatlere kadar da düğün alanını boşaltmadılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817