ERSAN OTOMOTİV BAŞİSKELEDE AÇILDI

   İşyerinin açılış kurdalesini İşyeri sahibi Ersan Gümüşkanat ve eşi Banu Gümüşkanat TFFHGD Kocaeli Şubesi Eski Başkanlarından Mitat Atalay sanayide ustalık yapan Deniz Boztepe Hasan Erman Ufuk Suluk Osman Bozbay yaparken açılışa sanayi esnafı ve davetli misafirler yoğun ilgi gösterdi.

   Vezirçiftliği Mahallesi Körfez Sokak No: 12 Başiskele/Kocaeli adresinde hizmete açılan Ersan Otomotiv’de Renault ve Dacia özel servisi başta olmak üzere birçok marka ve model aracın bakım onarım ve hasar konularında yılların tecrübesiyle hizmet verecektir. Ersan Otomotiv’in sahibi Ersan Gümüşkanat amacımız en iyi hizmeti müşterilerimize güler yüzle sunabilmektir. O yüzden müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini belirterek uzman ve eğitimli personelimizle her zaman sizin yanınızda olup, güvenin ve kalitenin tek adresi olmak istiyoruz. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817