banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Eryarsoy: "Birlik Beraberlik İçinde Kol Kola Çalışacağız"

Toplantıya AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe başkanları ve aday adayları katıldı. Toplantının basına açık bölümünde İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, aday adaylarını uyardı ve adaylar açıklandığında herkesin kol kola girerek seçim çalışması yapmasını istedi.

KOL KOLA ÇALIŞACAĞIZ

Aday adayı sayısının fazla olmasına rağmen çok güzel bir süreç yaşadıklarını söyleyen Eryarsoy şunları söyledi: “Eşi benzeri olmayan, örnek olacak bir seçim çalışmasını hep birlikte çalışacağız. Genel merkezimizin zorlanacağı konu bu kadar güçlü aday adayları arasında seçim yapmasıdır. Tüm aday adaylarımız belediye başkanlığını yapacak etkinliktedir. Adaylarımız açıklandığında 31 Mart’a kadar el ele kol kola çalışacağız. Bizde siyasettin kaybedeni yoktur, hep birlikte kazananı vardır. Vatandaşımızın gönlüne gidecek köprüleri inşa etmeliyiz. Yollarımız taşlı olsun ama gönüllerimiz bir olsun. O zaman kol kola yürürsünüz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826