banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Eryarsoy : "Şimdi Daha Çok Çalışma Zamanı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit için Sibel Gönül, Gölcük için Ali Yıldırım Sezer, Karamürsel için mevcut başkan İsmail Yıldırım, Başiskele için Yasin Özlü, Kartepe için Mustafa Kocaman, Kandıra için Adnan Turan, Derince için Zeki Aygün, Körfez için Şener Söğüt, Dilovası için Hamza Şayir, Çayırova için Bünyamin Çiftçi, Gebze için Zinnur Büyükgöz ve Darıca için Muzaffer Bıyık isimleri aday gösterilmişti.

Aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ilk kez belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Toplantıya ilçe başkan adaylarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Tahir Büyükakın ve ilçe başkanları da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, Adaylarımız ile birlikte koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Şimdi Vakit; sevdalısı olduğumuz şehrimiz için ilk günkü aşkla, gece gündüz demeden, daha çok çalışma vaktidir” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826