banner2779
banner2752
banner2750

Eryarsoy’dan Mardinliler’e İade-i Ziyaret

Bu Kez Ev Sahibi Mardinliler Oldu

Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde bulunan ve son derece aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin konukları bu kez protokol oldu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Abdullah Eryarsoy’u makamında ziyaret eden Mardinliler, bu kez iade-i ziyaret kapsamında ev sahipliği gerçekleştirdi. Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak da eşlik etti.

“Dernekler Kültürel Zenginliğimiz”

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, aslen Mardinli olan Abdullah Eryarsoy’a il başkanlığı görevinde başarılar dilediklerini ifade etti. AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, konuşmasında Mardinliler Derneği’nin ilçede örnek çalışmalara imza attığını ifade etti. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise, derneklerin Derince için bir kültürel zenginlik olduğunu ifade ederek “Projelerimizi hayata geçirirken derneklerimizle yaptığımız istişareler büyük rol oynadı. Bu doğrultuda Marmara Mardinliler Derneği’ne ve ilçemizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman onların yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

“Bu Oyunu da Birlikte Bozacağız”

Marmara Mardinliler Derneği’ne iade-i ziyarette bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da yaptığı konuşmada “Bugün burada siz değerli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Biz AK Parti iktidarında gerek yerel yönetimler olarak gerekse ulusal hükümet düzeyinde STK’lara her zaman önem verdik. Bu yüzden sık sık derneklerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan ekonomik oyunlara da dikkat çeten Eryarsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu oyunu da bozacağız inşallah. 2023 hedefiyle devam ettiğimiz bu yolda Türkiye’nin önünde kimse duramayacak. Milletimizle birlikte ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751