ERYARSOY:TEŞKİLATLARIMIZIN SORUMLULUĞU ÇOK BÜYÜK

AK Parti’de, Şemsettin Ceyhan’ın milletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak il başkanlığından istifa etmesi sonrasında göreve getirilen Abdullah Eryarsoy, 24 Haziran’da yapılacak seçim sürecini yoğun bir şekilde geçiriyor. Eryarsoy, geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlarının katılımı ile düzenlenen toplantıda seçim stratejilerini belirledi.

ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Partinin İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet Uzunoğlu’nun da katıldığı toplantıda seçim sürecinde tüm programlar ele alındı ve tespit edilen eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırıldı. İlçe başkanlarına önemli uyarılarda da bulunan Abdullah Eryarsoy, teşkilat mensuplarına yönelik önemli ikazlarda bulundu.

“SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK”          

Eryarsoy, “Büyük Türkiye hedefe ulaşma konusunda teşkilatlarımızın omuzlarında büyük bir sorumluluk var. 24 Haziran’da Türkiye ve geleceğimiz adına çok keskin bir virajdan döneceğiz. Bu dönemde gerekirse uyku uyumadan, yemeden içmeden sahada mücadelemizi ortaya koyacak, AK Parti ile bir seçim daha kazanacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi ile büyük Türkiye yolunda en önemli adımı atmış olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817