ERYILMAZ, BÜYÜKAKIN’A KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI SORDU
 Vahit Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde verdiği önergede, Büyükakın’ın daha önce bir gazeteye yaptığı açıklamayı da örnekleri ile hatırlatarak, ‘’41 Burda AVM görkemli bir açılış töreni ile hizmete başladı. Bu bölgede devam eden köprülü kavşak çalışması henüz bitmediği için de trafik çilesi yaşanıyor. Burada birçok insan ekmek kazanacak tamam ama daha önce yapılan açıklamada köprülü kavşağın tamamlanmaması halinde, AVM’nin açılışına izin vermeyeceklerini söyleyen Büyükakın, bu konuda ne diyecek? Proje tamamlanmadan AVM’nin açılışı yapıldı ve buradaki trafik çilesi de katlanarak devam ediyor’’ dedi.

Eryılmaz, yine aynı proje ile ilgili asılan tabelada da çalışmanın teslim tarihinin yer almadığını ifade ederek, ‘’Tabelada 12 ay teslim süresi yazılmış, böyle bir olay olmaz. Hangi 12 ay sonra süre dolacak? Sürenin başlangıç ve bitiş tarihi belli olmadan tarih yazılamaz. Başlangıç tarihi belirtilmeli ki vatandaş gecikme olup olmadığını görsün’’ dedi.

Körfez’i taşıdı

Vahit Eryılmaz, daha önce de gündeme gelen Tütünçiftlik Eşref Bitlis Caddesi’nde ki, yaklaşık 200 metrelik alanda, İş Bankası Körfez Şubesi ve benzinlik önünde yapılan parklar nedeniyle trafiğin sıkıştığını belirterek, konuyu Büyükşehir meclisine taşıdı ve ‘’Bu noktalarda park yasağı konulması ve araçların yol güzergahında durmalarının önlenmesi gerekiyor. Aksi halde trafik sıkışıklığının yanı sıra her an üzücü kazalar yaşanabilir’’ dedi.

Eryılmaz verdiği bir diğer önergede de, Seka Tüneli’nin Batı tarafında yer alan bölümünde, tünel içindeki panellerin düştüğünü, hatta demirlerin gözüktüğünü belirterek, ‘’Doğu tarafında yine uyarımız üzerine onarım yapıldı. Aynı hassasiyetin diğer tarafta da gösterilmesini istiyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817