banner2779
banner2752
banner2750

ERYILMAZ, GÖZDEN KAÇAN SORUNLARI YANSITTI

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla gündemde olan muhalefet meclis üyelerinden vahit Eryılmaz, vatandaşlardan gelen uyarılar ve gözlemleriyle belirlediği 3 konu hakkında önerge verdi.

Önergelerin ilkinde, ‘’Çevremizi temiz tutmak ve çevremize saygılı olmak için çöp kutularını gerekli yerlere monte etmemiz gerekmektedir. Tramvay peronlarında ki bu eksiklikleri gidermek için tramvay peronlarına hiç olmazsa birer tane çöp kutusu koyulmasının iyi olacağını düşünmekteyiz’’ diyerek buradaki eksikliği gündeme getirdi.

Eryılmaz gündeme taşıdığı diğer konularda da, ‘’Kocaeli’nin trafik sorunlarının çözümü için Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanlığı’nın çalışmaları var. Kocaeli Valiliği bünyesinde bu konularla ilgili yetkili birimlerin de bir araya geleceği toplantılar yapılırsa, karşılıklı bilgi alış, verişi ve koordinasyon daha rahat sağlanır. Bizim de görüşlerimizle sorunlar bir an önce çözüme kavuşur, halkımız rahat eder. Cahit Elgin Okulu’na ve bu bölgedeki karşıdan karşıya geçişlerin sağlandığı bir üst geçidimiz var. Klor durağı olarak bilinen noktada ki üst geçidin tavanında çatlaklar oluşmuş. Buradan sızan sular hem geçenleri ıslatıyor, hem de soğuk havalarda buzlanmalara, beraberinde de kaymalara neden olacağından tehlike oluşturuyor. Bir an önce bu çatlaklar kapatılmalıdır. Yine bu duraktan okullara gidişte kullanılan Güney cephesinde ki dar yaya yolu, yağışlı havalarda su birilince geçen araçlar nedeniyle öğrencilerin, yayaların ıslanmasına, sulardan kaçamamalarına neden oluyor. Bu 300 metrelik yol kenarına çekilecek çim görüntülü kısa duvar insanların ıslanmasını engelleyecektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751