banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ERYILMAZ, KAPILARA  GENİŞLİK ÖNERDİ

İnşaat çalışmalarını ve yapılacak olan binayı beğenen Eryılmaz, cenaze kabul odalarının kapılarının genişletilmesi için öneride bulundu. Eryılmaz, önergelerin kayda alınmasından sonra da teşekkür etti.

Eryılmaz verdiği önergede, “Körfez ilimtepe’de  yeni yapılan  mezarlık  hizmet binasını gezma  imkanı buldum. Yerinde  ve  gayet  geniş  olarak düşünülmüş  olmakla  beraber  cenaze  kabul  yeri   5,5     metre kare olarak  çok  dar  düşünülmüş.  Ayrıca  yine yerinde bir kararla erkek  ve  kadın morg  odaları ayrı ayrı  düşünülmüş.  Ancak  battal  bir  tabut  baş  kısmı  70  santimetredir.  Kapı girişleri  110  santimetre   yapıldığından  tabutu  iki kenarından taşıyıp morga  yerleştirecek olduğumuzu   düşünecek olursak,    kapı  girişleri   dar  kalmaktadır. Şu anda  inşaat  halindeyken kapıların   20-30  santimetre daha genişletilmesini  ve    üst  katında cami  olarak  hizmete  girmesini  önermekteyiz” dedi.

Eryılmaz bir diğer önergesinde de Güney Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Fatih Sokak’ta mahalle sakinlerinin hızlı araçlar nedeniyle hız kesici tümsek istekleri olduğunu söyleyerek,  bu yönde çalışma önerdi. Başkan İsmail Baran önergelerin incelenerek çalışma yapılacağını, hız tümseklerinin ise asfaltlama çalışmaları sonrasında gerçekleşeceğini söyledi.

Vahit Eryılmaz verdiği önergelere ilgi gösterildiği ve uygun olanların yapıldığını da belirterek, bunun için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826