ERYILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Eryılmaz’ın verdiği önergeleri arasında yer alan Adnan Menderes ve Turgut Özal Üst geçitlerinin orta bölümüne yaşlılar ve engelliler için asansör konulmasını istemişti. Bu önergeye verilen cevapta asansör konulması için proje hazırlığının başladığı ve kısa zamanda da uygulamanın yapılacağı bildirildi.

Eryılmaz’ın verdiği diğer önergelerden olan D-100’de ki aydınlatma direklerinin bakım ve onarımdan geçirilmesinin, tramvay hattında özellikle engellilere sorun çıkartacak olan yuvarlak taşların kaldırılması ve engelli rampaları konulması hakkında düzenlemelerin yapıldığı ve uygulamaya başlandığı yanıtı verildi.

Eryılmaz, önergelerinin dikkate alınması, düzenlemelerin yapılması nedeniyle yetkili ve ilgili birimlere teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817