Eryılmaz’ın Konukları  Oldular

Körfez Merkez İlçe Su Ürünleri Kooperatifinde de Başkan yardımcısı olan Vahit Eryılmaz, Kooperatif Başkanı Sedat Pek ile birlikte, ilçe protokolünü konuk ettiler.

Körfez kaymakamı Osman Gürsoy Bilgin, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Belediye Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Efe, Meclis Üyesi Selami Tanış, Tütünçiftlik sahilde kooperatif bahçesinde balık ziyafetine katıldılar.

Balık yendikten sonra da kooperatifin gündemi arasında yer alan ve sahile yapılacak olan mendirek, tekne ve kayık kiralayan vatandaşların denizde yaşadığı sorunlar konuşuldu. 2021 yılı bütçesine konulan ve ilçede iki sahile yapılacak olan mendireğin önemi anlatıldı. Balıkçıların da sorunları konuşuldu ve bulunabilecek çözüm önerileri not edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817