banner2779
banner2752
banner2750

Erzurumlular Başkan Bulut'un konuğu oldu
 Gözütok ve yönetiminden teşekkür

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Bulut son olarak merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Başkan Bulut’a derneklere olan destekleri nedeniyle teşekkür ederek “Ne zaman bir talebimiz olsa sağ olsun başkanımız bizi yalnız bırakmayarak, destek oluyor. Şu an da 15 Temmuz Şehitlerimiz anısına hazırladığımız bir projemiz var. Bu projede de başkanımızın yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

 

15 Temmuz’u unutturmayacağız

Sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin, Derince’nin zenginliği olduğunu ifade eden Başkan Bulut, “Derince’miz farklı kültürleri bir arada barındırması ile ülkemizin küçük bir mozaiğini oluşturuyor. Bizler farklı kültürler olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe bizi kimse yıkamaz” dedi. 15 Temmuz sürecini devlet-millet birlikteliğiyle geride bıraktıklarını belirten Başkan Bulut, “Bu yaşanan hain darbe girişimini unutturmamak için yapılacak her projeyi destekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Ortaokulu’muz çok anlamlı bir projeyi hayata geçirmişti. Erzurumlular Derneği’mizin de yapacağı projenin yanında yer alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751