ERZURUMLULAR BAYRAMLAŞTI
 ERZURUMLULAR BAYRAMLAŞTI

 

Erzurumlular Derneği Körfez Şubesi’nin Yarımca Artalar Mahallesi’ndeki bayramlaşması sakin ve sessiz bir ortamda başladı. Daha önceki bayramlaşmalarda bu ortama alışık olan dernek üyeleri Başkan Yavuz Gögdemir ve gelen konuklarla bayramlaşırken, siyasi partiler ve aday adayları arka arkaya gelmeye başladılar. Bayramlaşma konuşmaları nedeniyle hazırlanan protokol masasının konukları her geçen dakika arttı ve gelen konuklar salona sığmaz oldular.

Dernekteki bayramlaşmaya ilk olarak CHP Körfez İlçe Belediye Başkan aday adayı Profesör Doktor Reşat Başar katıldı. Dernek yöneticileri Erzurumlu olan Reşat Başar’ı bağırlarına basarak uzun uzun sohbet ettiler.

 

Derneğe ilk gelen Reşat Başar, son ayrılan konuk oldu. Erzurumlu oluşu nedeniyle ayrı ilgi gören Başar, ayrılırken kalabalık üye grubu kendisiyle resim çektirdi. Bu sırada kendini tutamayan Erzurumlular Derneği Kocaeli Şube Başkanı Avni Gözütok, ‘’Hoca  sende Erzurumluları CHP’li yaptın ya helal olsun’’ diye bağırdı. Bu sesleniş Reşat Başar’ın çok hoşuna gitti ve seçimlerde destek beklediğini söyledi.

 

Dernek bayramlaşmasına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve AKP Körfez ilçe Başkanı Engin Koyun birlikte geldiler. Bir süredir proğramlara ayrı ayrı katılan ve bu nedenle de aralarında husursuzluk olduğu söylenen ikili bu davranışlarıyla  iddiaları yalanladılar. Pehlivan ve Koyun ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şendoğan, Selahattin Kabadayıoğlu, Yarpaş Müdürü Ramazan Tuna, Belediye Meclis Üyesi Muhammet Hamarat ve AKP Körfez Belediye Başkanlığı aday adayı Öznur Gökkaya katıldılar

Dernek bayramlaşmasına MHP ve CHP’li yöneticiler katıldılar. MHP’den Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkanlığı aday adayı Salih Şirin ve parti yöneticileri, CHP Körfez İlçeden ise Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, Körfez Belediye Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı ve ittifak ortağı olarak DP Merkez Kurul Üyesi Fevzi Canbaz katıldı.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817