Erzurumlular Derince’de bayramlaştı

Kocaeli Erzurumlular Derneği tarafından Derince’de organize edilen bayramlaşma töreni protokol ve Erzurumluları bir araya getirdi

 

Dernek binasında buluştular

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma töreni Derince’de bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Erzurumlu vatandaşlar katıldı.

 

Gözütok’tan teşekkür

Törende bir konuşma yapan dernek başkanı Avni Gözütok, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Erzurumluları ve protokolü ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek tüm hemşerilerinin bayramını kutladı. Bayramlaşma töreninde ayrıca Milletvekili İlyas Şeker, Kaymakam Mesut Yıldırım ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da birer konuşma yaparak, tüm davetlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817