Erzurumlular  Vakfı'ndan Vali Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kentimize geldiği ilk günden beri  büyük ilgi ve sevgi ile karşılanan Vali Seddar Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Randevu talep edip yoğunluk ve pandemi sebebiyle ancak makamda kabul gören Kocaeli Erzurumlular Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi Vali Yavuz'u tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

ESNAFIN SIKINTILARINI AKTARDILAR

Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Başkan Yardımcıları Yaşar Arslan,Çetin Çomaklı, Emrah Karaman, Genel Sekreter Murat Şener'i katıldığı ziyarette Valisi Seddar Yavuz'un makamında samimi sıcak  bir ortam da gerçekleşti.  Misafir perverliğinden dolayı vakıf yöneticileri vali Yavuz'a teşekkür edip başarı dileklerinde bulundu. Öte yandan pandeminin getirdiği ekonomik sorunları esnafın üreticinin, çiftçinin sıkıntılarını aktardılar. Vakıf  Başkanı Ahmet Önal çalışmaların pandemi de  hiç aksatmadıklarını, maddi sıkıntı yaşayan esnafa, eğitim gören öğrencilere burs ve maddi destek sağladıklarını ifade ettiler. Vali Seddar Yavuz'da vakıf yönetimine teşekkür ederek, ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri ancak birbirimize vereceğimiz destekle aşacağız dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817