banner2779
banner2752
banner2750

Erzurumlular Vakfı Yönetimi  Eğitimcileri İftarda Ağırladı

Vakıf başkanı Ahmet Önal ve yönetiminin ev sahipliğinde, Körfez Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftar buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Büyük ilgi gösterilen bu özel buluşmada Dadaşlar ve davetli olan eğitimcilerle diğer konuklar oruçlarını birlikte açtılar.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Vakıf yönetiminin iftar davetimize AK Parti’nin önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, müdür yardımcıları Sinan Taş, Murat Şendoğan, Sadık Akar, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Erzurumlular Vakfı’nın kurucu başkanı ve Özel Körfezim Okulları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, UMF firmasının sahibi Erkan Peksoy ve kardeşi Okan Peksoy, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, iş insanı Ali Çakır, Önal Lojistik Genel Müdürü Şahin Önal, OLFET eski Başkanı İsrafil Kamacı, Aşkaleliler Derneği eski Başkanı Zeki Gündüz, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Oltu Dokuz Değirmen Köyü Derneği Başkanı Hüsnü Coşkun, İspir Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erol Kazma, Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Mudehher Özçelebi, Başiskele Erzurumlular Derneği Muharrem Örs, Karamürsel Erzurumlular Derneği’nin önceki dönem başkanı Bünyamin Kaplan, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkan Vekili Doğan Şimşek, Dilovası Erzurum Horasanlılar Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Çat Erzurum Civar Köyleri Derneği Başkanı Selami Laçin, emekli eğitimciler; Erkan Sökmen, Hasan Özer, Necdet Özmen, Murat Okuş, Behnan Bilir, Ensar Adıbeş, Ali Kemal Bağol, görevlerine devam eden eğitimciler; Abdurrahim Tohumcu, Halim Bayar, Adnan Deniz, Tamer Terzi, Sami Aydın, Fevzi Loka, Halil İbrahim Soylu, Murat Türküm, Cemal Dadaş, Sezai Kirik, Cemal Dadaş, Şenol İspir, Muzahir Doğan, vakfın başkan vekili Ömer Yağız, Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Tezel, Genel Sekreter Murat Şenel, Denetleme Kurulu Başkanı Bünyamin Atuğ, vakfın kurucu üyelerinden Volkan Hamşioğlu, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Şimşek, Ali Kılıç, Ekrem Kızıltaş, Sebahattin Uçan, Mehmet Bahar, Selami Sayım, Yücel Erdoğan ve Cumhur Acar ile birlikte okul müdürleri ve eğitim camiasının tanınmış simaları katıldı.

“GELECEĞİMİZİ SİZ

HAZIRLIYORSUNUZ”

Düzenlenen etkinlikte açılan oruçların ardından bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Bu özel etkinliğimizde eğitim camiamızın temsilcileri ile bir araya geldik. Öncelikle bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz evlatlarımızı emanet ettiğimiz, verdikleri bilgi ve eğitimlerle bir anlamda geleceğimizi şekillendiren insanlar onlar. Bu vesile ile tüm konuklarımıza bizleri bu akşam yalnız bırakmadıkları için tekrar teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

CİVELEK DE SELAMLADI

Daha sonra söz alan ve buluşmaya katılan tüm konukları selamlayan AK Parti’nin önceki dönem il başkanlarından Mahmut Civelek, eğitim camiasının temsilcileri ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Gerçekleşen iftar buluşması günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751