Erzurumlulardan cağ kebaplı karşılama

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Gündüz ile yönetimini dernek merkezinde ziyaret etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Erzurumlular, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere cağ kebabı ikram etti.

 

GEBZE ERZURUMLULAR DERNEĞİ

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu’nu dernek başkanı Gündüz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi Erzurumlu karşıladı. Dernek yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere, derneğin bahçesinde cağ kebabı ikram etti.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Gündüz, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’na derneğimize ve Erzurumlu hemşerilerimize olan samimi yaklaşımı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Gebze ve Kocaeli’ne yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

HAYALLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN

Dadaşlar diyarı Erzurumlularla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu da, hemşeri derneklerine büyük önem verdiklerini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze’ye ve Kocaeli’ne hizmetlerimize derneklerimizin görüş, öneri ve fikirleri yön veriyor. Gebze için, Kocaeli için hayallerinizi, görüş ve önerilerinizi her zaman bizimle paylaşın’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817