Erzurumlular’dan Işık ve Alemdar’a yoğun ilgi

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde büyük ilgiyle karşılandı. Işık, AK Parti yönetiminde Türkiye’nin sürekli büyüdüğünü vurgularken, Erzurumlular da desteklerinden dolayı Başkan Alemdar’a teşekkür etti

 

Erzurumlular’a ziyaret

T.B.M.M. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette dernek yöneticileri ve Erzurumluların yanı sıra, AK Parti teşkilat mensupları da hazır bulundu.

 

Çok önemli çalışmalar yapıldı

Gerek yerel yönetimler gerekse ulusal hükümet düzeyinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli genelinde 13 belediyenin de AK Partili olduğunu ve 2014 Mart’ın da yapılacak seçimlerle bunun yine perçinleşeceğini söyleyen Işık “11 yıllık AK Parti yönetiminde ülkemizin iki yakası bir araya geldi. Hemen her noktada çok önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

 

‘İMF’ye muhtaç olmaktan kurtardık’

‘Bu ülke hepimizin, bize verilen emanete en güzel şekilde karşılık veriyoruz” diyen Işık, “2002 yılından beri muhalefet sadece konuşuyor. Biz bu süreçte bu ülkeyi İMF’ye muhtaç olmaktan kurtardık. Türkiye artık İMF’ye borç veren ülke konumuna geldi. Türkiye artık kendi politikasını kendi üretiyor. Biz her zaman ülkemiz insanlarının menfaatine olan işlere imza attık. Türkiye’yi sıkıntıya sokacak olan hiçbir adımı bugüne kadar atmadık, bundan sonra da atmayacağız” dedi.

 

‘İnsanımıza şefkat eli uzatıyoruz’

AK Parti iktidarında ülkenin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Işık “11 sene önce hastanede bebeklerin rehin kaldığını, kışları soğuktan ve açlıktan insanların öldüğünü bizler unutmadık. Bugün çok şükür bunların hiç biri yaşanmıyor. Devletimiz en fakirinden başlamak koşuluyla muhtaç olan her insana şefkat elini uzatıyor” dedi.  Erzurumluların kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayan Fikri Işık, tüm merak edilen konulara açıklık getirip, önemli bilgiler verdi.

 

‘Başkan Alemdar’a teşekkür’

Toplantının sonunda söz alan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ise yaptığı konuşmada katılımları nedeniyle AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’a teşekkür etti. Fikri Işık’ı kendilerinden biri olarak gördüklerini söyleyen Gözütok, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a da özellikle teşekkür etti. Başkan Alemdar’ın her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Gözütok “Biz Erzurumlular olarak belediye başkanımızın sosyal belediyeciliği ve insan odaklı hizmet anlayışını beğeniyor ve takdir ediyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817