Erzurumlular’dan Kapıcı’ya Hoşgeldin Ziyareti

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, önceki gün de bir süre önce ilimize Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ferhat Kapıcı’yı makamında ziyaret etti.

DADAŞLAR KALABALIK GİTTİ

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Önal’a; genel sekreteri Murat Şenel, Denetleme Kurulu Başkanı Volkan Hamşioğlu, vakıf üyeleri Av. Şinasi Sarı ve Av. Alperen Erdal ile Körfez ilçenin genç iş insanlarından Önal Lojistik Genel Müdürü Şahin Önal eşlik etti.

“HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Kentimize atanması dolayısıyla Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı’yı tebrik eden ve kendisine başarılar dileğini ileten Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, misafirperverliğinden ötürü Başsavcı Kapıcı’ya teşekkür etti. Önal, “Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular olarak kentimizi ve bu şehrin değerlerini her zaman baş üstünde tutmuşuzdur. Geniş kitlelere hitap eden bir sivil toplum kuruluşu olarak ilimizdeki tüm kamu kurumları ile her türlü iş birliğine hazırız” dedi.

KAPICI’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Konukları yakından ilgilenen Başsavcı Ferhat Kapıcı da Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetiminin ziyaretinin kendisini çok memnun ettiğini belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarının varlıfı şehrimiz ve ülkemiz için önemlidir. Sizlere desteğiniz ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817