Erzurumluları yağmur durduramadı

 

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin Yörükler Üstü Piknik Alanı’nda düzenlemiş olduğu geleneksel piknik şöleni yağmura rağmen büyük ilgi gördü

 

Yörükler’de buluştular

Mesire ve piknik alanlarıyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Derince’de bu kez Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin organizasyonu gerçekleşti. Derince Yörükler Üstü Piknik Alanı’nda gerçekleşen şenlikte ev sahipliğini dernek başkanı Avni Gözütok yaparken, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, muhtarlar, dernek ve federasyon temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve Erzurumlular da programa yoğun ilgi gösterdi.

 

Alemdar ve Şeker konuştu

Zaman zaman yağmurun yağmasıyla kesintiye uğrayan programda coşkuyla eğlenme imkanı bulan Erzurumluları yalnız bırakmayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar yaptığı konuşmada “Şehrimizde böyle güzel insanların bir arada olması bizleri mutlu ediyor. Sizlerin varlığı bizleri mutlu ediyor. Biz belediye olarak bu programlara katkı sunuyoruz ama bunu güzelleştiren sizlersiniz” dedi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise konuşmasında ülkemizin bugün gelinen noktada her alanda önemli mesafe kat ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817