banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Erzurumluların İftarında Siyasiler  Buluştu

Caddede gerçekleşen iftara, AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti vekil adayları ve yönetimleri katıldılar.

Dernek Binası'nın önünde ki Menderes Caddesi'ne kurulan masalarda verilen iftar yemeğine; Ak Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, Ak Parti Milletvekili Adayı Emine Macit Zeybek, MHP Milletvekili Adayı Hilal Elmas, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın eşi Bilge Baran, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimi, Meclis Üyeleri, İYİ Parti İlçe Yöneticileri, Erzurumlular Dernek Başkanları, Mimar Sinan Mahalle Muhtar Adayı Fatih Kahrıman, Emniyet Eski Müdürü Turan Bozdemir, daire müdürleri, Sivil Toplum örgütü temsilcileri, sanayiciler, iş adamları, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yavuza Göğdemir, birlik ve beraberlik adına düzenlenen bu etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Milletvekili adayları Hilal Elmas ve Emine Macit Zeybek’te biri kısa konuşma ile destek istediler. İftar Sonrası Körfez Belediyesi İsmail Baran'ın eşi Bilge Baran, milletvekili adaylarına çiçek takdim etti. Program sonrasında ise katılımcılar, dernekte gecenin ilerleyen saatine kadar sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826