Eş katili koca intihar etmek istedi
 Gölcük’te inşaat işçisi olarak çalışan ve kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldürüp, kayıplara karışan Cevdet Zorlu, intihara kalkıştı.

Firari katil zanlısı, tarım ilacı içerek ölmek istedi. Zorlu, vatandaşlar tarafından bir caminin avlusunda bulundu ve polise teslim edildi.

Gölcük’te kendisinden ayrılmak isteyen eşi Ayşe Zorlu’yu önceki gün öldürüp kayıplara karışan katil zanlısı Cevdet Zorlu, tarım ilacı içerek ölmek istedi. Gölcük Sanayi Mahallesi’nde bulunan Tatbikat Camii’nin imamına ait lojmanın önünde baygın halde bulunan katil zanlısı, vatandaşın polisi aramasıyla yakalandı.

İmamın evinin kapısında baygın halde bulunan Cevdet Zorlu, daha sonra polise teslim edildi. Polis yaralı katil zanlısını hemen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumunun ağır olduğu anlaşılan Zorlu, ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Eş katili kocanın hayati tehlikesi devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817