ESENER MAÇİL OĞLUNU EVLENDİRDİ
 Körfez ilçe’nin tanınmış simalarından ve Hereke eski Belediye Başkanı, Özel Körfez Marmara Hastanesi Müdürü olan Esener Maçil’in oğlu Mehmet ile yine ilçenin tanınmış ailelerinden olan Taş ailesinin kızı Derya’nın düğün töreninde Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık şahitlik yaptı. Mehmet ve Derya çiftinin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı.

Maçil ve Taş ailelerinin dünür olduğu, Mehmet ve derya’nın bir ömür boyu birlikteliğe ‘’Evet’’ dediği düğün töreni, Hereke Kültür Merkezi’nde yapıldı. Görkemli düğüne, protokol yağarken, Bakan Fikri Işık’ın yanı sıra, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Saraybahçe Belediye Başkanı H. Vehbi Yenice, KTO Başkanı Mustafa Efe, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, eski ilçe belediye başkanları, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Galatasarylılar Dernek Başkanı Ahmet Önal, Körfez Lojistikçiler Derneği Başkanı Veli Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, ilçedeki oda başkanları, STK temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Kalabalık protokolün katıldığı görkemli düğün töreninde, çiftin nikah şahitliğini Bakan Işık, Vali Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Ceyhan ve Körfez Belediye Başkanı Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Mustafa Maçil yaptı. Çiftin nikahlarının kıyılmasından sonra konuklar bol bol aoynayıp düğünün tadını çıkarttılar.

Maçil ailesinin konukları kapıda karşıladığı düğüne, ilçedeki bir çok iş adamı, siyasetçi, partilerin Milletvekili adayları ve esnaf ta katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğün töreni, 2015’in en çok katılım olan düğünü oldu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817