ESENTEPE’DE KADINLARA  SPOR SALONU MÜJDESİ..!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esentepe Mahallesi’nde “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesinde yer alan kadınlarla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi Körfez’de büyük ilgi görüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Çelik Sanayi Ortaokulu’nda proje kapsamında eğitim gören kadınlarla bir araya geldi. Toplantıya; Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü yöneticileri ile Çelik Sanayi Ortaokulu antrenörü Meliha Avcı ve okul yöneticileri katıldı.

450 KADIN EĞİTİM GÖRÜYOR

Antrenör Meliha Avcı, bölgede 450 kadınla birlikte eğitimleri sürdürdüklerini belirterek, “Her geçen gün büyüyen bir aile gibi olduk. Güzel bir sinerji yakalandı. Bir zaman sonra düzenli olarak spor yapan kadınlarımızın rahatsızlıklarında azalmalar olduğunu gördük. Bunlar bizi de mutlu etti” ifadelerini kullandı.

35 MİLYON LİRALIK TESİS YATIRIMI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, spor tesisleri konusunda Körfez’de önemli projelerin adımlarını attıklarını belirterek, “Çamlıtepe bölgemizde spor kompleksi için çalışmalarımız sürüyor. Toplamda sadece spor tesisleri için 35 milyon liralık bir yatırım söz konusu. Şu an akademilerimizde 4 bin 500 kişi eğitim alıyor. Bu hedefi 10 bine yükseltmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

TALİMATI VERDİ, ÇALIŞMA BAŞLADI

Yurt dışından gelen heyet dolayısıyla programa geç katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise kadınlara müjdeli haber verdi. Kadınların talebi doğrultusunda okulun bahçe kısmında 250 metrekarelik spor salonu için talimat veren İbrahim Karaosmanoğlu, tüm eksiklerinin de giderileceğini belirtti. Kadınlar ise hem Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817