ESENTEPE’DEN HALİT ÇOKAN GEÇTİ
 SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları Kocaeli Milletvekili Adayı Halit ÇOKAN ın katılımlarıyla Esentepe mahallesinde STK ve Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi akabinde geniş katılımlı ev ziyaretleri yapan ÇOKAN akşamda ilk kez oy kullanacak genç seçmenle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlereAkparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM, SKM Başkanı Şaban AYDIN, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK ve Teşkilat mensupları katılım sağladı.

Milletvekili Adayı Halit ÇOKAN ‘halkın anayasası olmalı’

Gerçekleşen SKM Programlarında Esentepelilere seslenen Halit ÇOKAN darbe anayasasının ömrünü fazlasıyla doldurduğunun günün gereksinimlerine cevap veremediği gibi gelişimede engel olduğunu artık vesayetin bu ülkede hüküm süremediği gibi anayasal olarakta tarihe gömülmesi gerektiğinin altını çizdi.1980 den bu yana  halkın bu toprakların gerçek sahiplerinin maruz kaldığı psikolojik lincianlatan ÇOKAN 28 şubat postmodern darbesiyle bir tık daha vites yükselttiler 2001 kriziyle aziz milletimizin hafızasıyla alay ettiler dahası 27 nisan e muhtırasına cüret ettiler ama bu onurlu davaya sahip çıkan aziz milletimiz akpartiyi 3 kez üst üste desteğini artırarak iktidar yaptı şimdide cumhuriyet tarihinde ilk kez 4 üncü defa Akparti tek başına iktidar yapacaktır bu aziz millet. 7 haziranda genel seçimleri için Akpartiye destek isteyen Kocaeli Milletvekili Halit ÇOKAN ALLAH ın izniyle zaferin yakın olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Bugünlere Kolay Gelinmedi’

Esentepe Mahallesinde gerçekleşen programlarda konuşan ilçe başkanı BADEM kazanımların önemine dikkat çekti. Kamusal alanda okullarda artık başörtüsünün serbest olduğunu, eğitim sisteminin rayına oturduğunu, ekonomide yakalanan istikrar ortamının ülkeyi şaha kaldırdığını,  artık bu ülkede dünyanın en büyük projelerinin hayata geçtiğini 13 yıl önce hayal olarak gözüken projelerin halkımızın kullanımına sunulduğunu ifade etti. Büyümenin devamı için Akparti iktidarının devam etmesi gerektiğinin altını çizen badem 2023 hedeflerinin uzak olmadığını dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğini bildirdi.Muhalefetin vaadlerinede değinen BADEM  kıblesini taksim olarak ilan edene aziz milletimiz tokadı sandıkta atacağını, kandan ve kaostan beslenenlerin devrinin geçtiğini, umut tacirlerine bu aziz milletin geçit vermeyeceğini söyledi 7 haziran seçimleri için Esentepe mahallesi sakinlerine hitaben haydi bidaha diyen badem esentepelilerinakpartiye vereceği destektin emin olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817